Geriausios dovanos skaityti mėgstantiems žmonėms

Skaityti mėgstančių žmonių šiomis dienomis nėra ypač daug, bet jei jau pažįstate tokį – jam išrinkti dovaną, atrodytų, yra pakankamai nesunku. Bet dovanoti vieną knygą po kitos gali nusibosti – tad ar yra kokių nors dovanų alternatyvų skaitymą vienu iš pagrindinių savo malonumų laikantiems žmonėms?

Žurnalų prenumeratosŽurnalų prenumeratos
Pakankamai dažnai skaitantį žmogų įvaržome būtent į knygų rėmus, nors dažniausiai skaityti mėgstantys žmonės nevengia ne tik įvairaus žanro knygų, bet ir laikraščių ar žurnalų, kadangi juos domina platus įvairių temų spektras, į kurias galimybę gilintis ir suteikia įvairūs savaitraščiai ar kiek dažniau/rečiau išleidžiami skaitalai. Tad jei norite skaitymą mėgstančiam žmogui kažką nors kiek skirtingo – užsakykite vieno ar kito žurnalo prenumeratą, kuo daugelis skaitančiųjų tikrai apsidžiaugs. Bet nedarykite esminės klaidos – prenumeruokite ne tai, kas įdomu jums, o tai, kas įdomu žmogui, kuriam atiteks ši dovana. Būtent dėl pastarojo aspekto tampa akivaizdu, jog norint dovanoti tokią dovaną žmogų reikia pažinoti pakankamai gerai.

Filmų įrašai
Taip, tai negali būti taikoma absoliučiai visiems skaitantiems žmonės, bet absoliuti didžioji jų dalis be skaitymo taip pat labai mėgsta ir filmų žiūrėjimą. Ir tai yra suprantama – abi ši veiklos leidžia nusikelti į alternatyvią realybę bei įsikūnyti į kitų veikėjų gyvenimus ir potyrius, kuo abi šios veiklos ir yra labai suderinamos. Tad jei norite skaitančiam žmogui padovanoti kažką originalaus, bet tuo pačiu ir per daug nenukrypstančio nuo pagrindinių jį dominančių dalykų – padovanoti jam vieno ar kito filmo įrašus yra išties dėmesio vertas pasirinkimas. Taip, dažniausiai populiariausi aukštos kokybės filmai kainuoja pakankamai daug, bet faktas, jog į tai investuoti tikrai verta, kadangi tai taps ilgą laiką įsiminsiančia dovana ir puikių potyrių šaltiniu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *