Ar dovanos/aktyvios pramogos yra vertos jūsų dėmesio?

Dovanų/aktyvių pramogų paklausa, atitinkamai kaip ir pasiūla, tiek Lietuvoje, tiek ir visame pasaulyje didėja pakankamai dideliu tempu. Vis daugiau žmonių vietoj įprastų materialių dovanų renkasi vienam ar kitam asmeniškai svarbiam žmogui suteikti galimybę nuveikti kažką netradicinio ir įdomaus. Ir visgi, ar tikrai verta atkreipti dėmesį į tokio tipo dovanas, ar tokio tipo dovanų populiarumo kilimas tėra bevertė tendencija, kuri bėgant laikui išnyks?

dovaneleRealybė yra tokia, jog tokių dovanų vertė yra tiesiogiai proporcinga žmogaus, kuriam planuojate dovanoti tokią dovaną, tipui. Jei dovaną galimai gausiantis žmogus yra pakankamai uždaras ir apatiškas tam, kas vyksta už jo namų sienų – jam tokia dovana jei ir sukels kokias emocijas, tai tai bus ne džiaugsmas ir padėka, o stresas. Tuo tarpu kalbant apie tokio tipo dovanos įteikimą žmogui, kuris yra aktyvus bei žingeidus – jam tai taps ko gero pačia geriausia įmanoma staigmena iš visų galimų. Tad akivaizdu, jog tokios dovanos tikrai nėra tinkamos visiems.

Dar vienas aktyvių pramogų, įteikiamų dovanos pavidalu, privalumų, yra jų kainos. Taip, įvairios tokio tipo pramogos turi savo įkainius, kurie dažniausiai siekia ir keletą dešimčių eurų. Ir visgi, žinant tai, kokius potyrius žmogus gauna iš tokios dovanos įkvėpto nuotykio, tenka pripažinti, jog vyraujantys tokio tipo pramogų įkainiai yra išties ganėtinai nedideli.

Belieka konstatuoti, jog dovanos/aktyvios pramogos, yra išties vertos kiekvieno iš jūsų dėmesio. Taip yra dėl to, nes nors dalis žmonų tokia dovana tikrai neapsidžiaugtų, nemažai daliai tai būtų be didesnės konkurencijos pati geriausia įmanoma dovana. O pridėjus ir ganėtinai nedidelius tokio tipo dovanų įkainius, tampa akivaizdu, jog tokia dovana dažniausiai liks patenkintas tiek ją gaunantis, tiek ir ją dovanojantis žmogus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *