Erotinės dovanos antrajai pusei

Dar pakankamai neseniai erotinės dovanos buvo tarsi tabu, apie kurį nebuvo galima ne tik kalbėti, bet ir tuo naudotis. Situacija sparčiai pasikeitė ir šiomis dienomis erotinės dovanos yra neatsiejama nemažos porų dalies santykių dalis. Būtent keletą populiariausių erotinių dovanų tipų šiandien ir aptarsime.

Apatiniai
Apatiniai – netgi labai praktiška dovana su pakankamai didele grąža jums, kadangi tokia dovana džiaugtis galės ne tik jūsų antroji pusė, bet ir jūsų akys. Tuo labiau žinant tai, jog erotiškų apatinių pasirinkimas šiomis dienomis yra tiesiog milžiniškas, kas leidžia tokią dovaną pritaikyti pagal kiekvieno žmogaus fantaziją. Taip, yra ir vienas kabliukas – tai apatiniaierotiškų apatinių kainos, kurios šiomis dienomis, perkant kokybišką prekę, yra pakankamai didelės ir dažniausiai nenusileidžia žemiau keleto dešimčių eurų. Visgi, dėl to pernelyg nerimauti nereikėtų, kadangi reali tokio dovanos vertė yra kur kas didesnė už jos įkainius, kuo įsitikinsite ją padovanoję savo simpatijai.

Kūryba
Minėdami žodį kūrybą turime galvoje bet ką, ką galite sukurti: pradedant nuo paprasčiausių eilėraščių ir baigiant ties ganėtinai sunkiai sukuriamomis muzikinėmis variacijomis. Ir nors iš pirmo žvilgsnio tai gali atrodyti kaip daugų daugiausiai romantiška dovana, žodis erotika, kalbant apie tokio tipo dovanas, tikrai negali būti įvardinamas kaip pernelyg stiprus. Taip iš esmės yra dėl to, nes kūryba, skirta konkrečiam žmogui, turi ypač didelę galią iš emocinės perspektyvos. O emocinis artumas neabejotinai tiesiogiai siejasi ir su erotika, kas leidžia suprasti, dėl ko kūryba artimam žmogui gali būti įvardinama kaip erotinė dovana. Ir nebodėkite savo „prastų“ kūrybinių įgūdžių – šioje situacijoje į kokybę niekas nežiūrės. Efektą padarys vien jau tai, kad skyrėte savo laiko stengdamiesi tokiu būdu nustebinti jums artimą žmogų.

One thought on “Erotinės dovanos antrajai pusei

  1. ne

    Dar vieną gerą dovaną žinau – masažo aliejai. Tai nebūtinai labai erotiška dovana, bet kartais ji labai maloniai nuteikia… hmmm kaip čia pasakius, vieną ar kelias kūno vieteles 😉

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *