Originalios dovanų idėjos

Šiomis dienomis galybė dovanų jau yra tapusios nuvalkiotomis ir banaliomis, ko pasekoje rengdamiesi į vieną ar kitą šventę vis daugiau žmonių ieško originalių dovanų sprendimų. Būtent keletą iš jų šiandien ir aptarsime.

Vardinė atributika
Šiomis dienomis sparčiai populiarėja įmonės, leidžiančios jums patiems susikurti savo vardinę atributiką: pradedant nuo kepurėlių bei marškinėlių ir baigiant puodukais bei įvairiais kitokiais suvenyrais. Naudodamiesi šių bendrovių teikiamomis paslaugomis už pakankamai nedidelį papildomą įkainį turite galimybę pasirinkti ant konkretaus daikto būsiantį tekstą, jo spalvą, taip pat galimai ir kitas grafines detales, kas leidžia jums vieną ar kitą daiktą idealiai pritaikyti būtent konkrečiam žmogui, kurį ruošiatės sveikinti. Žinant tai, jog tokio tipo originalios dovanos dažniausiai, atmetant pasirinkto daikto įprastą kainą, kainuoja vos iki dešimties eurų, tampa akivaizdu, jog toks pasirinkimas yra vertas jūsų dėmesio ne tik dėl originalumo, bet ir dėl finansinių sąlygų.

Pramogų kambariai
Pramogų kambariai ilgą laiką buvo randami tik užsienio valstybėse, bet maždaug prieš keletą metų jie pradėjo atsirasti ir Lietuvoje. Pramogų kambariai – tai specialiai pagal paruoštus scenarijus organizuojami realaus veiksmo žaidimai konkrečiose patalpose, kupini įtampos, intriguojančių užduočių bei veiksmo. Taip, Lietuvoje tokio tipo pramogų pasirinkimas kol kas tikrai nėra ypač didelis, bet iš esmės to ir nereikia – įmonės, kurios tokio tipo nuotykius garantuoja jau dabar, savo darbą atlieka pakankamai kokybiškai, jog vertėtų investuoti savo lėšas į jų teikiamas paslaugas. Tuo labiau, jog apsilankymas tokio tipo pramogų kambariuose dažniausiai nekainuos daugiau nei kelių dešimčių eurų žmogui, kas nors ir yra gan nemaža pinigų suma, tačiau tikrai nėra per didelė, kas tokio tipo dovaną padaro finansiškai prieinama net ir mažesnes nei vidutines pajamas uždirbantiems žmonėms.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *